Treinperikelen

We reizen dagelijks met de trein van en naar ons werk. De NMBS is altijd een beetje reizen, zeggen ze. Hoewel dat best meevalt.
Maar in Thailand is het blijkbaar ook grote fun! We hadden een hut gereserveerd op de trein van Bangkok naar Chiang Mai (noordelijk Thailand), maar de State Railway Thailand (SRT) heeft beslist om onderhoudswerken uit te voeren aan de spoorlijn van 16 september tot 31 oktober. Resultaat: de trein rijdt niet in die periode en onze reservatie is geannuleerd. SRT heeft bussen ingelegd, maar de organisatie waar we gereserveerd hebben, raadt dit af en adviseert om te vliegen. We krijgen uiteraard een refund. Wij dus op zoek naar een alternatief.

Morgen zijn we uitgenodigd op het consulaat van Thailand in Berchem om daar onze visa te gaan afhalen. Resten nog die van Laos en Cambodja, maar dat kunnen we aan de grens regelen.

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Treinperikelen

  1. Stephanie B (toekomstige reis metgezel) schreef:

    Oei! Da’s echt spijtig dat die trein net niet rijdt!!
    Wel goed dat je dit nu al weet…Wij hebben onze trein toen ter plaatste gereserveerd. we zouden daar mooi gestaan hebben :-)

  2. Ach daarmee brengen we ons neefje in Udon Thani een bezoekje, ik vrees wel dat we maar tot in LouangPhrabang zullen geraken en dat we Louang Namtha moeten links laten liggen… tenzij het gemakkelijk te bereiken is. Zouden jullie die omweg maken naar Namtha?

Reacties zijn gesloten.